Nå er mine krumkaker litt varierende i stekingen, jeg ser at krumkakejernet mitt steker ganske mye ujevnt, det er kansje på tide med fornyelse, men smaken - den er upåklagelig
Det kan lønne seg å varme knivbladet innimellom, for å hindre at sjokoladetrekket sprekker. Avkjøl litt, men ikke mer enn at den fortsatt er flytende og raskt kan smøres over den avkjølte kaken
Krumkaker er en av de tradisjonelle julekakene og det finnes en mengde forskjellige oppskrifter. Vi har forsøkt mange, men de siste årene har vi av en eller annen grunn gått tilbake til denne
Tagatesse tåler dårlig for sterk varme, så det svir seg lett. Vi har brukt Tagatesse, så utfordringen blir å ikke ha for varmt jern og heller steke kakene lenge
I fjor brukte jeg oppskriften til Ingrid Espelid, det ble også skikkelig fine og gode krumkaker, den finner du også på bloggen min, men i år kom jeg plutselig på denne oppskriften her som er verdens enkleste
Avkjøl og legg i en luft-tett kakeboks. Den kan spises for seg selv eller fylt med krem eller is. Bruker du Rapskokos, trenger du ikke smelte det, for det er mykt nok til å vispe inn
desember - Julesandwich nr. Med alle slike oppskrifter er det viktig for meg å få brukt ekte smør, da jeg synes margarin kan gi et sprøtt bakverk så smaker det fortsatt ikke godt
---. Begynn forsiktig så ikke suppen blir for sterk, men den må være litt "heftig". ---. ---. ---. Her er det ikke bare 5-om-dagen, men 10-om-dagen. 1-2 ts hot chili sauce eller chili powder (sterkt) eller sambal oelek. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm). Surr løk og purre i olje i 3-4 minutter. 1-2 ts hot chili sauce eller chili powder (sterkt) eller sambal oelek. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.