♦ Ha ketchup over pitabrødene, fordel karbonadedeigen over, deretter gulost og til slutt bacon. Dette er bare et forslag til pizzafyll, du kan lage med skinke, salami, paprika, ananas, banan m
Jeg legger skinka på pizzaen helt til slutt, for da blir den sprøstekt, som bacon . Til en pizza som jeg delte i 9 stykker brukte jeg 2 kyllingfileter(som jeg forhåndssteker lett) og 50 gram sinke
Det er noen måneder siden jeg var innom bloggen til Kristine Weber for å se på alle de fristende oppskriftene hennes, og det var da vi kom over denne fristende lørdagspizzaen, som virkelig har falt i smak hos hele familien
Jeg hadde et annet fyll og hadde ikke havremel så jeg brukte mandelmel og kokosmel, men det kan bli litt for mye mandelsmak så anbefaler å bruke havremel hvis du har
Lykke til og fortsatt god helg. Tilbered som det står på pakken men i stedet for å lage mange små, spre hele deigen utover ett bakepapir i en stor rund kake ca 4-5 mm tykk
Det er ikke mye som skal til for å få den vanlige lørdagspizzaen litt sunnere. Jeg har laget en lavkarbopizza tidligere av blant annet egg og kokosmel, den kan dere finne her ♥ Det er mange fordeler med å kutte ut hvetemelet, men det er ikke alltid like enkelt i praksis
Det er kulturelle forestillinger som bestemmer hva som er greit å spise. Spinat- og persillerotsausen er blitt en fast erstatning for den vante tomatsausen
det er fordi den er kjempeenkel å bake, den har mye banan i seg som er bra for ivrige skigåere og ikke minst så smaker den helt vidunderlig godt, og den blir ikke "ødelagt" når du putter den i en matboks
Ble du fristet til å lage lørdagspizza. I NEVER MET A PIZZA LIKE YOU BEFORE. Som oftest forandrer jeg på den vanlige bunnen - denne gangen har jeg laget bunnene helt uten korn og toppingen er noe utradisjonell, men skikkelig godt var det og bunnene ble sprø og fine
Lørdagspizza med pepperoni. S har klippet gresset og vasket verandaen, jeg har luket bort løvetann – måtte til slutt stå på alle fire fordi jeg klemte i stykker magen av å sitte på huk – stusset litt på epletreet og en enorm rosebusk som vokser oppover husveggen
Deigen er perfekt å lage en lørdagsmorgen, slik har en lørdagspizza til kvelds. Jeg har prøvd flere varianter, og tror nå at jeg er rimelig fornøyd med denne oppskriften (alltid på leting etter perfeksjonisme)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.