kyllingsuppe. Gi et lite oppkok og smak til med sukker, salt og pepper. Ikke la deg skremme av navnet eller den store spiseskjeen med karri som går med
Når kyllingfileten er ferdig har du den i suppa og tilsetter kokosmelken. Mens "suppa" koker kutter du kyllingfileten i biter og steker dem i stekepanna - krydr med salt og pepper
Denne suppen er smaktilsatt med typiske thailandske noter som sitrongress, galangal og kefirlimeblad, som kvikner opp kremet kokosmelk, og frisk limesaft og fiskesaus som balanseres mot hverandre
Ønsker du en mer kremet suppe kan du ha i et par dl kokosmelk. Smak til med karri, chili og sitrongress og la det småputre i fem minutter før du tilsetter kyllingen
Tilsett kokosmelk, fyll boksen med vann og ha dette i også. Stek kyllingterningene med krydderet litt, i suppekjelen, før du tilsetter løk, hvitløk, purre og sopp
Neste helg blir det høstfjell med gode venvinner og jeg gleder meg veldig til frisk og skarp fjelluft, deilig tur i et fargelagt landskap og ikke minst til god prat over et deilig glass rødt på kvelden
Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. Denne suppen er kjempegod og veldig mettende, perfekt på en kald høst kveld og alle andre kvelder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.