Fargerik couscoustallerken med fetaost, grønnsaker, kalkunkjøtt ogbaconsurrede dadler. Til gjengjeld blir det utroligluftigog mykt inniog sprøtt utenpå med smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøyd med. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flinktil å lage dem ogingen andre her heller kan
ogtil slutt lukket jeg baconet rundt. Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Legg baconskiveneiring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbaconimidten av panne, tilpassunderveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
kutt smør iterningerog smuldre kjapt sammen med melet. strø det då over bunnen og topp med ost. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt tilmiddag eller rett å slett en bedre lunsj
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.