En kyllingrest, grillet eller stekt er grunnlaget for denne fantastisk nydelige salaten, sammen med sprøstekt bacon, litt epleog noen få andre ingredienser blir dette et smørbrød ingen kan motstå
Varm en stekepanne med oljen på medium/høy varme og stek løken blank. Gjerne med resten av hvitvinen. Finhakk løk, skjær soppen i skiver ogeplene i små terninger
Lag deg en deilig kyllingsalat,jeg stekte biter av kyllingbryst, stekte biter av et halvgammelt foccaciabrød i hvitløskolje,og rev opp litt forskjellige salater, sammen med rå løk i ringer
Mitt rosa bidrag er en enkel kyllingsalat. “Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet medbrystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Desserten serveres lun med hva du måtte ønske av krem, crème fraiche, tyrkisk yoghurt eller vaniljeis
Fjern fra ovnen og toppe eplenemed blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
I denne oppskriften blandet jeg byggrynenemed gresk yoghurt som er rik på proteiner, men synes du det blir for surt, kan du bruke vispet kremfløte eller kesam, nå er det kommet en ny kesam med smak av jordbær og rabarbra som smaker kjempegodt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.