Kyllingkjøttbollermed hvitløksdressing er en lettvint tapasrett å bringe med seg i et spleiselag eller hvis du blir spurt om å lage mat til en vennefest eller et større selskap
Kyllingkjøttbollermed cottage cheese i sterk tomatsaus. Kyllingkjøttboller. Smør et stekebrett med olje eller smør, form kjøttboller med en spiseskje som blir dyppet i kaldt vann
Raita er et MÅHA tilbehør til indisk mat. Her blir de liiiv rai rai -ta. Friskt og utrolig digg dipp til naan brødet, roer ned og balanserer den sterke maten, og kan brukes til nær sagt alle typer kjøtt og fisk – etter min mening
Server retten med kokt pasta som anvist på pakken. Kyllingkjøttboller. Fant en oppskrift hos Camilla som skriver bloggen Villa Greve og jeg måtte bare prøve
Start med tomatsausen, mens den koker steker du kyllingkjøttboller. Lager kyllingkjøttboller. Herlige, sunne kjøttboller av kylling, krydret med hot chili, hvitløk og frisk koriander
Raita er en tykk indisk yoghurtsaus med agurk og mynte. Det er ett klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat da yoghurt og agurk er med på dempe
Etter dette kan du tilpasse kjøttbollene med forskjellig krydder og tilbehør. Før du gjør noe annet tiner du spinat og trekker ut så mye som mulig av vannet med kjøkkenpapir
Bland alt saman med kjøttdeiga, eit egg og krydderet i ei skål. Ha gjerne ei skål med vatn som du dyppar hendene i når du trillar ut kjøttbollane slik at farsa ikkje set seg fast på hendene dine
Normalt er det ikke nødvendig med chili i raita, siden den skal balansere for krydder, men siden rødbet er litt søt i smak synes jeg det er godt å ha i litt chilipulver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.