Kyllingkjøttboller med cottage cheese i sterk tomatsaus servert med appelsinsalat
Grys kjøkkenskriverier
Grys kjøkkenskriverier
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 porsjoner Kyllingkjøttboller:
  • 800 g kyllingkjøttdeig
  • 300 g cottage cheese
  • 1 ss potetmel
  • 2 egg
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 liten purreløk
  • 2-3 hvitløkfedd
  • 1/2 rød chili
  • 1-2 ts salt og
  • salt
  • 1/2 ts grovmalt pepper
  • grovmalt pepper
  • pepper
  • 1 boks hermetisk tomat
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss hakket fersk mynte eller bladpersille
  • 2 appelsiner, gjerne blodappelsiner
  • 1 endivesalat
  • 4 dl bønnespirer
  • 2 vårløk
  • 1/2 sitron
  • 2 ss olivenolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.