Kyllinggryte med chorizo og oliven med crispy fennikelsalat
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 kyllinglår, delt i leddet som blir til 4 biter Totalt 600 g 125 g chorizo
  • 2-3 hakket hvitløksfedd (15 g)
  • ½ ss spisskummin
  • 2 perletomater- grovhakket (250 g)
  • 1 1/2- 2 dl kyllingkraft
  • 20 g sort oliven
  • ½ sitron
  • 2 ss hakket persille
  • salt og pepper
  • 1 fennikel
  • 40 g creme fraice
  • 2 1/2 ss sitronsaft
  • liten neve hakket persille
  • 1 1/2 ss olivenolje
  • 2 ss hakket purreløk (5 g)
  • litt hakket valnøtter (30 g)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.