Bruk ønsket krydder - Jeg synes det er godt med Santa Mariakyllingkrydder/pastakrydder og salt. Det siste året har jeg vært hektet på denne kyllinggryten
Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen medstavmikser. Ha ikyllingbiter og stek tilkyllingen har fått litt farge, ca
Jeg er så heldig å være velsignetmed en sønn som er like glad i mat som meg, og det er ikkeuvanlig at han spør før han skal legge seg hva vi skal ha tilmiddag neste dag
Denne kyllingggryta har jeg laget mange ganger - alltidmedlike stor suksess. KYLLINGGRYTE. At gryten itillegg smaker vel så godt "dagen derpå", er en super bonus som de aller fleste takker ja til
Kyllinggryten serveres medris eller pasta og gjerne en salat. En kyllinggryte som passer både til hverdag og fest, alt legges i en gryte og kan lages helt ferdig på forhånd hvis du skal lage til gjester
Varmende, spennende med østens mystikk. Langtidsstekt mat er sååå godt og praktisk. Del hvitløksfeddenei toBland tomatpuré og karrimedkyllingkraftenBland alle ingrediensene sammen medkyllingen og ha de over i en gryte eller ildfast form med lokk eller en leirgryte
Servers medris, salat og noe godt brød. NydeligKarrikyllinggryte perfekt en lørdag eller søndag. Som alltid alt i en gryte og inni ovnen og godgjøre seg et par timer
Endelig er jeg i gang med å teste slow cookeren som vi kjøpte. Gryta ser riktignok helt rar ut, fordi jeg var så smart at jeg rørte litt for mye i den etter den hadde stått seks timer på benken
Etter å ha mottatt pakke med produkter fra krydderia. Gryta ble servert med hjemmelagde nanbrød. no, lovte jeg minstemann at vi skulle lage indisk mat tilmiddag på fredagen som var
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.