Slik lager du smakfulle kyllinggrillspyd. Saftige grillspyd med friske smaker av gurkemeie, karri, ingefær, hvitløk og vårløk sammen med frisk limedressing av tyrkisk yoghurt, limesaft og koriander
Basen til denne rød karrigryte er inspirert fra sataysausen som alle elsker. The post Vegetar satay karrigryte appeared first on Just another food story
Satay er velkjent over store deler av Sørøst-Asia. Ordet betyr marinert og grillet kjøtt på pinne, og er en tradisjonsrik rett med opprinnelse i Indonesia
Satay kan selvfølgelig brukes til mye mer enn bare kylling, men ettersom jeg kommer med en oppskrift med svin og en med oksekjøtt senere i uka, passer det godt med kylling her
Kyllingsatay smakte jeg for første gang for rundt åtte år siden. For litt siden spurte imidlertid min mann meg om vi ikke kunne ha satay igjen, jeg søkte da etter oppskrifter og fant en oppskrift jeg MÅTTE prøve Det var en oppskrift fra Lise Finkelhagen, hun har igjen fått denne av Bent Stiansen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.