Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkedetomater fetaost, oregano og litt salt og pepper. Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca
Brettet skal stå midt i ovnen og det fungerer best med varmluft. Tomater tørket på denne måten holder seg lenge i en liten glassbolle dekket med plastfolie i kjøleskapet
Flat filetene ut litt med hånda di og krydre med salt og pepper. salt og pepper. Smør utover sennep, legg på skiver av tomat, strø over med griljermel og mandelflak
Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader
(steketid kan variere litt fra ovn til ovn, så følg med. Jeg er nominert til en food blogger awards. med aluminiumsfolie mot slutten av steketiden om du synes den får for mye farge)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.