Kylling og skinke-tortillaer
Chefsmat -
Chefsmat -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 14 i Kyllingretter
  • 250 g kylling, stekt , evt salat-kylling 1 pakke smårettskinke 1 boks mais 2 vårløk 1 tomat 1 pakke fullkornlefser 1 pakke revet ost 1 boks lettrømme 1 boks creme fraiche 1 pose texmex krydder med smak av chili og hvitløk (eller en annen krydderpose man digger) Ruccola og tzatziki som salat ved siden av. Hakk grønnsaker og stek kylling. Bland krydderposen med hele lettrømma og så mye creme fraiche du ønsker. Bland deretter alt sammen til ei smørje og fyll lefsene. Ha de i en ildfast form med revet ost på. Det er godt med ost i fyllet inni også. Stekes i ovnen på 200 grader til osten ser smeltet og gyllen ut, og lefsene blir litt brune i kantene. Bon appetit :-)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.