250 g
kylling, stekt , evt salat-kylling 1 pakke smårettskinke 1 boks mais 2 vårløk 1 tomat 1 pakke fullkornlefser 1 pakke revet ost 1 boks lettrømme 1 boks creme fraiche 1 pose texmex krydder med smak av chili og hvitløk (eller en annen krydderpose man digger)
Ruccola og tzatziki som salat ved siden av.
Hakk grønnsaker og stek kylling. Bland krydderposen med hele lettrømma og så mye creme fraiche du ønsker. Bland deretter alt sammen til ei smørje og fyll lefsene.
Ha de i en ildfast form med revet ost på. Det er godt med ost i fyllet inni også. Stekes i ovnen på 200 grader til osten ser smeltet og gyllen ut, og lefsene blir litt brune i kantene.
Bon appetit :-)
Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt. Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri
Tex Mex er fast fredagstradisjon for mange, og i dag blir det lekre kylling enchiladas. Denne krydderblanding benytter du til taco, fajitas og all annen tex-mex mat
Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side. DET ER LITT AV EN OPPTAKT TIL EN OPERAKVELD, ELLER KANSKJE JEG SKAL HOLDE MEG I TERMINOLOGIENOG SI OVERTYRE
Innbakt kylling med sursøt saus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Del ananasen i biter og ha kjør halvparten med en stavmikser
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.