Skjær kyllingfileeneistrimlerog brun den i oljen og ta dem tilside. DET ER LITT AV EN OPPTAKT TIL EN OPERAKVELD, ELLER KANSKJE JEG SKAL HOLDE MEG ITERMINOLOGIENOGSI OVERTYRE
Og mens kyllingenhvilerog grønnsakene står iovnen, lager du sausen. Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikkevanskeligi det hele tatt, det er bare å sette igang
Ta ut kyllingen av ovnenog fordel grønnsakene rundt kyllingen. Dagens blogg handler om kylling. Det er torsdag igjen, ogvi er bare én arbeidsdag unna helg
Velg dinefavorittgrønnsakerog stek sammen med kyllingen. Veldigbillig, ogkyllingen kan brukes til flere middager som kremet kyllingsuppe, kyllingsalat eller som pålegg
Skal steke kyllingenog sausen istekeovn ✿. Paprikabaktkylling med grønnsakerogfullkornsris. Kylling fra Ytterøy, koksmelk fra Masala Magicogstrimlet blomkål og kål fra Huseby Gård
Skal steke kyllingenog sausen istekeovn ✿. Paprikabaktkylling med grønnsakerogfullkornsris. Kylling fra Ytterøy, koksmelk fra Masala Magicogstrimlet blomkål og kål fra Huseby Gård
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.