Denne kyllingen er ekstra smakfull i og med at den har ligget et par timer i marinade, det er ikke nødvendig, men du verden for en forskjell i smak, så det vil jeg absolutt anbefale
Begynn med å skylle kyllingfiletenog tørk de godt med kjøkkenpapir. Ta gryten ut av stekeovnen, tilsett chorizo skåret i skiver og rør ut tomatpure´ i hvitvin og hell det i gryten
Kylling på en seng av grønnsaker ogchorizoOkay så her kommer en oppskrift som jeg eksperimenterte meg frem til her om dagen, funket som bare det og var veldig lett
Skjær hver kyllingfilet i to og legg i gryta. Del chorizo pølsa først på langs og så i små biter. Jeg tok ellers det som var av rester i kjøleskapet, og vips ble en ny rett til
Denne retten er enkel å lage, inspirert fra en Nigella bok og perfekt en høstdag man ikke har lyst til å bruke så mye tid på kjøkkenet og bare vil ha "TV-dinner"
På menyen var Paella med kyllingogchorizo. Kjøleskapet mitt har tatt kvelden, så jeg måtte få spist opp kyllingen, pølsene og brekkbønnene som lå i fryseren
Tilsett kylling, chorizo, hvitløksfedd og cherrytomatene og stek i noen minutter. Paella er en spansk nasjonalrett som består av kokt ris sammen med sjømat og kjøtt
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.