Ravigotte er en fransk, gulfarget saus bestående av sennep, grønne urter/krydderblandingoghvitløk. Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper
Vi brukte gulrøtter, sjalottløk, brokkoli, hvitløkogsitron. smør og provencekrydder (timian, oregano, rosmarin, sar, basilikum, merianogfennikelfrø) til å smøre kyllingenmed
En leigryte (sett denne i vann på morgningen)1 hel kylling - Gni denne med pepper, salt ogspisskummin1 søtpotet - skjær ibiter1 squash - skjær ibiter1løk - del i 41 liten håndfull rosiner1liten håndfull mandler1 kanelstang1 ts koriander1 ts spisskummin3hvitløksfedd1/2sitron - iskiversalt pepper vannta opp leirgryten fra vannet, legg i grønnsakene og rør godt inn krydderet, mandler ogrosiner. Legg på kyllingenog ha på lokket Sett leirgryteni kald ovn og sett den på 250 graderLa den stå i ca 40- 50 minutter 1 hel kylling. 1 løk. 41 liten håndfull. 1 liten håndfull. 1 ts koriander. 1 ts spisskummin. 3 hvitløksfedd. 1/2sitron - iskiversalt pepper vannta opp leirgryten fra vannet, legg i grønnsakene og rør godt inn krydderet, mandler ogrosiner
Den skal heller ikke vaskes med såpe, så den krever littspesialbehandling. Så deilig at jeg nesten ikke kommer meg innomog får oppdatert noe i denne bloggen her
Jeg er ikke et matvrak men sa at både Hellstrøm og Gordon hadde elsket dette. Jeg skjærte de i båter, hadde i en plastpose sammen med olje, chili, gourmetsalt ogpeppermix
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Middagen jeg laget i dag er ikke hverdagsmat, ikkefordi den er så vanskelig å lage, men det tar tidog derfor passer nok denne retten best på en søndag eller når man skal ha gjester, hvis det ikke er ferie
salt/pepper. Kok spagetti som anvist på pakningenog server sammen med en frisk salat. Det er en ganske mektigmiddagog passer kanskje best til helgen for dere som ønsker å passe på kcal-mengden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.