Steken som man hadde til konfirmasjon eller bryllup. Hvor ble oksesteken av. Steken man brukte når det skulle være fint den gang for lenge siden før verden hadde gått av hengslene
Hvor mye brukte dere på bryllupet. Jeg lurte veldig på hvor mye bryllupet ville koste i forkant. Vi har spart mye både her og der, så alle kan ikke forvente å få det like billig, men dette kan i det minste gi deg en anelse om hvilke utgifter som finnes
Våre egne unike taklamper. Ja, får man ikke kjøpt det ferdig, så er det bare å lage selv da. ) Vi dro til Ikea å kjøpe plantekurver og trippel lampesokkel
Jeg vet ihvertfall at jeg om ikke så lenge kommer til å finne ut hvor stor formen egentlig skulle ha vært og om jeg tok den rette avgjørelsen da jeg valgte å fordele deigen på to former
I år kjøpte eg berre ei bok på mammutsal "Bønner og linser" av Camilla Jensen. Den såg fin ut med kjapp gjennomblaing, og eg har tenkt fleire gongar i det siste at husstanden burde blåsa liv i bønner og belg-matlaginga vår
Jeg liker ikke fisk. For all del, jeg spiser det hvis jeg får det servert, og er det riktig godt tilberedt kan jeg synes det smaker ganske bra, men jeg får meg altfor sjelden til å lage det til middag selv
Håpet er at vi igjen begynner å interessere oss for hvor maten vi spiserkommer fra, bruke hele dyret vi har tatt livet av, og tar vare på våre mattradisjoner
Selv om Tromsø ser rimelig trist ut akkurat nå. Med skittene snøflekker og TIL som taper både borte og hjemme, så har våren og grillsesongen kommet til Tromsø
Det sies at en god tarmflora danner et viktig grunnlag for god helse, så hvorfor ikke gi seg i kast med et lite kjemisk hjemmeprosjekt på kjøkkenbenken
Mascarponekrem til vårens desserter. Dessert. Og den passer til det meste av vårens fristelser,det være seg bærkompotter, bløtkake, rabarbra, jordbær, fruktsalat, formkake osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.