Her er min versjon. Bland vann og gjær i en annen bolle og la stå ca 5 minutt for å sette fart på gjæren, bland så alt sammen. Elt godt i 10 minutter. Har du ikke tid til det kan du sette den under varmepumpa i 30 minutt med litt varme på for å sette fart i prosessen. Ha den ferdighevet deigen rett over på kjøkkenbenken strødd med mel og del i 3 ( eller i 4 om du ønsker litt mindre pizzaer ). Stek på nederste rille på 220 grader i ca 6-8 minutt til skorpen er sprø og har gyllen farge. 10 minutter Jeg bruker kjøkkenmaskin
Italiensk pizza er kjempegodt, men av og til smaker det godt med en skikkelig tykk og luftig bunn. Denne oppskriften holder til to amerikanske pizzabunner i langpanne
Har du ikke mulighet for å steke på 300 grader i din ovn kan du alikevel oppnå en lignende effekt ved å forhåndsvarme ovnen til 250 grader for så å vente i 10 minutter til før du putter pizzaen i ovnen. La dette stå på et lunt sted i 15 minutter. Elt deigen i 10 minutter. Legg den i en langpanne dekket med bakepapir og la pizzabunnen ligge og hvile i 20 minutter. Stekes midt i ovnen på 250 grader i 12 – 15 minutter eller på 300 grader i 8 – 10 minutter. 10 minutter til før du putter pizzaen i ovnen. 15 minutter eller
45 minutter. 8 minutter på 240 grader. 15 minutter – til bunnen er sprø og osten er gylden. Å lage pizza fra bunnen av er verken vanskelig eller tidkrevende – og det er en fin familiesyssel hvor barna kan få legge på topping etter eget ønske
Nå har jeg gått til innkjøp av en weber pizzastein, og jeg har funnet frem til den pizzabunnen som jeg virkelig liker, og det er denne som jeg stadig blar tilbake til i oppskriftene mine for å lage
Stivpisk eggekvittene i en egen bolle. Hell over i en egen bolle og vend inn kesam og steviadråper♦ Vend deretter inn dei stivpiska eggekvittene med en slikkepott så alt er godt blanda
I ett strålandes humør med bredt smil deler eg idag min absolutt favorittpizza. Å møte helga velkommen med pizza på menyen må jo berre vere den perfekte start
Hev i ca 30 min på lunt sted. Stek midt i ovnen på 225 gr i ca 20-25 min. Dette er pizzadeigen jeg har kommet frem til og bruker hver gang jeg lager pizza
Jeg brukte ca 2,5 dl vann og i tillegg brukte jeg kjøkkenmaskinen noen minutter. Stek bunnen på ca 200 grader (varmluft) i 6-7 minutter før du legger på fyllet
Mine meatza-favoritter. Min pizzasaus. Relatert Min pizzasaus. Sett meatzabunnen inn i stekeovnen – uten fyll – og stek i 10-12 minutter til kjøttet er gjennomstekt. Stek videre i 15 minutter til fyllet har fine svikanter – eller til osten er smeltet, hvis du bruker ost
Konsistensen kan minne litt om glassnudler. Mirakel”risen” minner om smaksløse fiskeegg. Nudlene i seg selv smaker ingenting med mindre du kjøper de med spinat, eller hvitløk og urter
Lager du den varme deigen setter du deigen til heving et lunt sted til deigen har dobbelt størrelse (ca 60 min). Den kalde og la deigen ligge lufttett i plastfolie eller en brødpose i kjøleskap i minimum 3-4 timer før bruk. Stek på 250 grader i 10 - 15 min. Jeg liker å kjevle ut og forsterke deigen litt (ca 5 min på 250 grader) før frysing
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.