Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lavog la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Kveite finnes på begge sider av Nord-Atlanteren, også langs hele kysten av Norge. Kveita er en rovfisk som lever av å spise annen fisk og annet liv som lever på og langs havbunnen
Sausen er laget av typiske asiatiske smaker, lett å lage og hever retten godt. Stekt ris med grønnsaker er en fin måte å bruke de grønnsakene som begynner å synge på siste vers, eller rester fra wok eller annen grønnsaksmiddag
I går snudde sola mot lysere tider, og det ble feiret med at mannen laget en middelhavsrett full av gode råvarer, vitaminer, næringsstoffer og friske smaker som et lite avbrekk i julestria
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.