Kveite med gressløkssmør
Mat og vinnett
Mat og vinnett
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer
  • 400 g kveite
  • 4 tynne loffskiver
  • 4 kamskjell
  • 2 eggehviter
  • 1 dl kremfløte
  • krem
  • kajennepepper
  • pepper
  • 1 bunt gressløk
  • 200 g smør
  • smør
  • 2 ss vann
  • 1/2 ts kajennepepper
  • 4 vårløk
  • vårløk
  • 1 gulrot
  • gulrot
  • 2 ss smør
  • 1/2 minutt Snu fisken og stek videre i
  • 2-4 minutter Steketiden må justeres noe, avhengig av fiskens tykkelse

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.