På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Hvitløksdressingen er spesielt god på pizza, til salater eller som tilbehør til kjøtt og fisk. Jeg synes ofte det er ålreit å ha en liten skål frisk dressing som tilbehør til middagen og denne er min “go to” oppskrift om jeg skal lage den med rømme eller yoghurt
Ha så i dadlene og stevia og kjør det godt sammen før du til slutt slipper kokosoljen ned i trakten på maskinen og venter på at blandingen skal forme seg til en masse som til slutt blir en ensartet klump
Helt til slutt litt flytende honning på toppen. Mat og drikke. Og det er faktisk ikke alltid like lett å la være å gi seg hen til disse lystene, så når man ikke klarer å stå i mot så kan man like gjerne lage seg noe som er -litt- sunt
Bruk en spiseskje og form rundstykker på et stekebrett. Jeg har blitt helt hektet på disse. Jeg har laget både brød og vaffel av kokebanan og det ble så godt
- Ha litt mel på kjøkkenbenken og del deigen i to. Det er påske. Dette er en enkel oppskrift og ta ikke allverdens med tid å lage hvis man har lyst til å ha nybakte horn til frokosten
Press så ballen ned i formen, pass på at du fyller alle kriker og kroker. Etterpå kan du eventuelt ta litt glitter støv på eller spraye med glitterspray, perle er veldig fin til alle farger
I verste fall serverer de den, altfor våt gjerne, ogetterpå blir det mye rester. Det er utrolig mange retter man kan ha ris til, men i min erfaring ser jeg at folk sliter med å få risen til perfekt, og av og til må de kaste den
Det var min herlige niese som hadde laget denne. Det er en type ostekake, den er rask å lage (må bare vente på at alt stivner), den smaker nydeligog den er flott å se på - og den passer fint å servere i f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.