)HERLIG KAKE SOM REKKER TIL MANGE / LOVELY CAKE ENOUGH FOR MANYOppskriften fant jeg på under navnet "Amazin' Raisin Cake", men jeg har omdøpt den til krydderkake siden jeg har økt mengden av krydder
Desserten i dag er ein crumble-pai med eple, pærer ogtyttebær. Ha den i ei bolle saman medtyttebæra. På fruktfatet låg det to eple og ei pære som måtte spisast fort, og då fekk dei vere med i desserten
Dekk en dyp langpanne med bakepapir, og hell røren oppi. Jeg er ikke i stand til å gå opp og ned trapper og bære esker, og heldigvis fikk vi hjelp av Silje K og Sindre
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Desserten serveres lun med hva du måtte ønske av krem, crème fraiche, tyrkisk yoghurt eller vaniljeis
Så, min oppskrift med i konkurransen er enkelt og greit krydderkake. Jo - eg har nemlig blitt utfordra av Microsoft Devices og er med på deira Lumia-juleutfordring om å vinne den beste Lumia retten
Fjern fra ovnen og toppe eplene med blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Kosestund med nyrørte tyttebærog nystekt brød – en liten hverdagslykke. ” Et måltid tilberedt med kjærlighet gir ikke bare næring til kroppen men også til sjelen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.