Krumkaker uten melk og gluten
Glutenfritt - Naturligvis
Glutenfritt - Naturligvis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 120 gram av hver ingrediens, bortsett fra rismel og tapioka der er det
  • 60 g av hver og xanthangum
  • 2 egg (ca 120 g)
  • 120 g rårørsukker, for en sunnere versjon, bruk 60 g kokossukker og
  • 60 g sukrin
  • 120 g potetmel
  • 120 g melblanding (60 g rismel og 60 g tapioka)
  • 120 g rapskokos, kokosolje eller annen type fett. Meierismør dersom du tåler det. Bruker du Rapskokos, trenger du ikke smelte det, for det er mykt nok til å vispe inn.
  • 120 g vann
  • 1 ts xanthangum (kan sløyfes, men da blir de kanskje litt mer smulete)
  • 1 ts kardemomme

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.