The post 80-tallet fortsetter. Anne Lise har gått i barndommen denne uka, det vil si 80-tallet. Som den tålmodige ektemann jeg er, har jeg også prøvd å engasjere meg og tatt på meg den imaginære Ball genseren
Ny rett til Earth Hour 2013. Vegansk suppe som serveres kald. Squash- og avokadosuppe. Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften (har ikke tatt meg bryet med å oversette, sorry), men tok målene litt på feelingen og lagde bare en liten porsjon til meg selv
5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai. #sukkerfri #glutenfri #kake #bakeutensukker #frokost #diamat #blodsukervennlig #bramat #bakeutensukker #barnemat #matpakketips #matpakker #utensukker 5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai
♥ For at gelatinen skal blande seg jevnt med marengsen, er det viktig at den helles flytende inn i marengsmassen under pisking og at man fortsetter piskingen en stund etterpå
Fortsetter runde 1 til 4 men strikker bare 1 vrang på runde 3 og 4. Så fortsetter jeg mønsteret men strikker annenhver rett og vrang på dr 4 siste maskene på pinnen og så snur jeg arbeidet og strikker tilbake men avsluttet med annenhver rett og vrang over de siste 4 maskene før slutten på pinnen
Videre fortsetter du med sjokoladen og Delfiafettet. Jeg syntes alltid at risboller var noe av det beste som ble servert i bursdager på barneskolen, men av en eller annen grunn ba jeg aldri mamma om å lage det hjemme
Sett dette til side mens du fortsetter. Jeg elsker kokosboller. . elsker kokosboller. Her om dagen hadde Frokost-tv på TV2 en oppskrift på kokosbollekake, og den så utrolig god ut, så den måtte jeg bare prøve
Legg de i stekepanna og la de småsurre mens du fortsetter å lage kjøttkakene dine. Legg de i stekepanna og la de småsurre mens du fortsetter å lage kjøttkakene dine
Så fortsetter du å elte deigen i 10 minutter. Saftig, luftig hvetestang med vaniljekrem. Jeg hadde tenkt å pynte den med litt melisglasur, men ivrige hender hadde allerede forsynt seg med halvparten før jeg kom så langt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.