Med andre ord gir “Kremet pasta med laks og grønne erter” en god middagsopplevelse. Denne oppskriften er mektig og fyldig, kremetog deilig og har en god balanse mellom mildheten fra fløtesausen og den lille “pønsjen” fra chilien
Middagstips i dag er kremet squash og brokkolisuppe. Jeg serverte med kyllingbiter, sprøstekt skinke (vanlig påleggsskinke som jeg steker i panna) og nykvernet pepper
Dette er en rett ikke så ulik Carbonaratil 4 personer 500 g spaghetti freser 1 fedd knust hvitløk i litt oljehar i3 dl fløte og 2 dl melk1 klype muskattsalter og peprer kutter opp ca 400 g skinkeog har i sausen med 1 dl revet norvegia 0,5 dl revet parmesan bland dette med pastaen og pynt gjerne eller sever med sprøstekt bacon. 500 g spaghetti. ca 400 g skinke
Kremet pasta penne medskinkeog brokkoli. Kok også opp en kjele med lettsaltet vann til brokkoli. Sett over en stor kjele med lettsaltet vann til koking av pasta
Server spaghettimedkremet kalkunsaus og dryss over masse parmesan til slutt - vel bekomme. Mens spaghettien koker kutter du opp kalkun i små terninger, chili i ringer og river hvitløk
Sheldon SpaghettiTest. Smake til med salt og pepper. Det fine medkremede råvarer, det går superraskt. Skjær opp skinken i passe biter, og ha de oppi stekepannen
Blomkål medskinke/baconog hvit kremet ostesaus. Dette er en sunn middag med lite karbo som til ogmed ungene mine synes var god, og de var spesielt glad i den hvite kremete sausen
Enkel og god pastarett som faller i smak hos de fleste2 personerIngredienser. - 1 løk- 2-3 fedd hvitløk- 3/4 boks bogskinke- 200 gr frosne grønne erter- 3 dl matfløte- salt og pepper- 1 ss sitronsaft- tagliatelle (pastabånd)Fremgangsmåte. - finhakk løk og hvitløk og fres blankt i olje- tilsett skinke, og fres dette i 2 min, før du tilsetter frosne erterog matfløte- smak til med salt, pepper og sitronsaus, og la det putre et par minutter- kok pastaen, hell over sausen og server. 3/4 boks bogskinke. 200 gr frosne grønne erter
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.