Kremet karrigryte med kikerter og gresskar
The life of a vegan
The life of a vegan
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 fedd hvitløk
  • 3 medium store gulrøtter
  • 300 g gresskar
  • 200 g sjampinjong
  • 1/2 ts malt spisskummen
  • ss
  • 1 ts karripulver
  • 1/2 boks hakkede tomater, ca 200 g ♥ 1,5 dl vann med grønnsaksbuljong
  • 1 boks hermetiske kikerter, 250 g avrent
  • 1 ss nypresset sitronjuice
  • 3 ss finhakket frisk koriander
  • 2. Varm en stor gryte på medium varme med litt olje. Ha i vårløk og hvitløk og stek stek til det begynner å lukte aromatisk. Ha så i gulrot og gresskar, og stek i et par minutter før du har i soppen. Stek til soppen begynner å avgi væske.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.