Kremet kantarellsuppe
Grünergranny
Grünergranny
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3-4 porsjoner
  • 350 g kantarell (jeg har brukt traktkantarell)
  • 1 mellomstor gul løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss smør +
  • 1 ss olivenolje
  • 1 pose pulver til soppsaus
  • 1 l vann
  • 3-5 skiver tørket steinsopp (kan sløyfes)
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss rømme
  • salt og pepper
  • Hakket persille
  • 4. Sett suppen tilbake på kokeplaten på middels varme, tilsett matfløte, rømme, hakket persille og smak til med salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.