Start med hvitløkspulver, sitronsaft, sennep og eggeplommer. Dressing og aioli. Ha det enten i begeret som følger med stavmikseren eller i et relativt smalt og høyt glass
Aioli er majones med hvitløk. Avkjøles i kaldt vann og presses med hvitløkspresse eller en gaffel. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til aiolien er ferdig
Mens du pisker dette starter du å helle oljen i en tynn stråle, dette vil nå starte og tyknes inn i en majones stopp med olje når du mener du har en fin tykkelse
Aioli er majones med hvitløk. Avkjøles i kaldt vann og presses med hvitløkspresse eller en gaffel. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til aiolien er ferdig
mai for eksempel, sammen med nybakt brød. Dressing og aioli. Skill eggene, og visp eggeplommene med sennepen og sitronsaften (eller vineddiken) ved å bruke kjøkkenmaskin eller håndmikser
Asiariske krabbekakermedrømmedressing. Norske krabbeskjell smaker frisk sjø og dersom jeg ser ferske krabbeskjell i butikken, blir dette en lett formiddagsmat og gomler i meg fersk krabbekjøtt med en gaffel i hånden
Derfor har vi i dag brent til å laget Aiolimed kesam. Start med å knuse hvitløksfedden i en bolle. Smak deretter til med salt, pepper, sitronsaft, sennepspulver og cayennepepper
Krabbekakermed avocadosalsa. Rens og del avocado i små terninger og bland sammen med tomatene. Min herlige facebook-venninne, Tone Naomi Lærum, lagde krabbekaker for noen dager siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.