Vi har laget grove vegetarpizzasnurrer med spinatbladerog ost, men du kan ha i det du måtte ønske. Pizzasnurrer er enkelt å lage ogpraktisk å ta med seg som lunsj, turmat eller til for eksempel sommerfesten på jobben eller barnehagen
smaksrike grønnsaker som er kokt innienfyldig peanøttsaus, ogden heter Domoda. Når vannet er absorbert ogretten skal serveres, fluffer du couscousen opp med en gaffel
Heisann, håper det står bra til det har ikkeblitt så mye bloggingi det siste. Var uheldig å knakk enebrillestangenmin på søndag, så nå sitter jeg her med gamle briller som ikke er optimale
Jeg prøver å ha opptil flere vegetariskemiddageri uka, mye på grunn av at to av mine døtre er vegetarianere, menogsåfordi jeg likervegetarmatveldig godt selv
Jeg kjøpte enferdigsmørdeig/butterdeig som inneholder færre karbohydrater ennpaidegog fylte den med egg, revet ost, brokkoli, rødløk, kalamata olivenog fetaost
Jeg har flere småretter på lur, så bare siifrahvis dette er noe dere vil se mer av. Ha det ien bolle sammen med finhakket løk oghvitløk, osten, ett vispet egg, grilljermelog krydder
Heiigjen, da har jeg vært ute på tur det regnet heldigvisikke. Tilmiddag lagde jeg skikkelig kosemat, om dere ikke ønsker vegetar så kan man tilsettekjøttdeig/karbonadeistedet for bønner ha litt vann i + tacoblanding etter at du har stekt kjøttet
Jeg kommer overhodet ikketil å blivegetarianer, men å redusere forbruket bittelitt, kanskje en dag iukenvil gjøre en forskjell og noe jeg er villigtil å ofre
Under er oppskriften på smakfulle, enkleog sunne vegetar «kjøttboller». Etter å ha målt opp ingredensene, er de lettlagd ogbillig hverdagsmat som passer for litenog stor
Grønnsakene som jeg har brukt her er fra frysepose ("Brokkoliblanding) som jeg hadde kokt tidligere samme dag, så her var det bare å slenge både ris, grønnsaker ogvispet egg ien stekepanne, og rør forsiktig rundt tileggene har stivnet
Blomkålsfrikadellene er raskt laget, og de smaker godt med ris, yoghurtsausog mangochutney til. Mikstilen glatt røre med enstavmikser, eller med en potetstapper
Det er jo bra både for klimaet, miljøetoghelsen. I dag lagde jeg vegetar lasagne, ble kjempegodt. Spray formen med formfett, legg på lasagneplater, et lag med saus, og et lag med cottagecheese oggjentalagene, toppes med oss
Meniog med at jeg forsøker å begrensekjøttspisingen fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på envegetarvariant av denne, og byttet ut kylling med kikerter
Jeg brukte hovedsaklig søtpotet og gulrot og lot dette koke en stund i barbecue saus, servert med pitabrødog coleslaw er dette enherligvegetariskvri på denvelkjente pulled pork
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.