La müslli bar'ene avkjøles før du skjærer helt gjennom. ) Sushi fra Moss Sushi 150 g smør. Sett ovnen på 180 grader Celsius150 g smør75 g kokosblomst sukker75 g sukrinmelis100 g yaconsirupSmelt alt sammen og rør inn 250 g havregryn (gjerne en blanding av store og lettkokte)150 g hakket nøtter, frø og tørkede bærJeg brukte en blanding valnøtter, mandler, gresskarfrø, solsikkefrø, chiaxfrø, inka bær(physalis) og Goji bærHa oppi havregryn og valgte frø/nøtter og bær, og bland godt
Disse produktene finner du på Helsekosten, kanskje litt dyre, med de er holdbare og varer lenge,kan brukes i småkaker og annen kakebakst for et sunnere resultat
Bruker du høyere temperatur er det lett for at müslien blir brent, men prøv deg fram underveis. Er du glad i kokos, kan du også ha i kokosflak i müslien
Then turn it over and cut it into bars. This recipe was adapted from the book Little Cooks, by Erin & Tatum Quon, but I found the recipe on the blog Cookbooks 365. It gives around 8-10 bars and takes 15 minutes to make, plus 15 minutes to rest
Disse energibarene er helt nydelige. Sånn lager du energibar. These energy bars are absolutely gorgeous. Cut into bars and store in the refrigerator box
Lækre friske og syrlige lemon bars. PrintLemon Bars Forfatter. Jeg fik 16 fine firkantede lemon bars ud af min opskrift. Print & PDFDel opskriftenFacebookPinterestTwitterGoogleE-mail 3 æg
Sett fram det du trenger. Men nå til dagens fristelse – Baked Bars. Idag skrev jeg i min journal at jeg er takknemlig for dere lesere, for alle de fine og oppmuntrende ord jeg får hver eneste dag, alle de koselige brevene som kommer fra ulike land, og det at dere stopper meg på gaten og slår av en prat – Jeg setter så stor pris på det
250 g hel bokhvete1 dl solsikkefrø250 g havregryn100 gram kokosmel200 gram mandler og hasselnøtter, hakket i små biter1 /2 dl linfrø1 ts kanel1/2 ts kardemommegodt dryss med vaniljepulver2-3 ss honning- Start med å bløtlegge bokhvete og solsikkekjerner, f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.