Til forrett hadde vi sashimi av salmalaks. Her om dagen nøt jeg og Ingeniøren laks i lange baner. Vårløklageret var tomt, men litt veldig finhakket rødløk fungerte også godt som garnityr
Nå som kulda biter, er supper en velsignelse i forkledning…For hva er vel bedre enn å å en tur i winter-wonderland, få røde roser i kinna, kjenne at det knirker under skoa, se hvordan den knallblå vinterhimmelen omkranser skogen som er dekket av tung snø
"Har du en matblogg, Nussara. Han spurte meg om forslag til en forrett, noe som er utrolig kult. " Det er absolutt hyggelig at bloggen blir lagt merke til, men når jeg fikk dette spørsmålet, krysset jeg fingrene på å ikke bli sett som en rosablogger
Retten kan serveres som fingermat/tapasrett eller som forrett. Fukt kanten med vann og brett den ene siden over den andre og klem lett sammen kanten for å forsegle
Retten kan serveres som fingermat/tapasrett eller som forrett. Soyasaus og fersk koriander. Fukt kanten med vann og brett den ene siden over den andre og klem lett sammen kanten for å forsegle
Idag vil jeg vil dele denne oppskriften som er en enkel og god forrett. Jeg elsker rødbeter og nå i sesong så bruker jeg så mye jeg kan av denne herlige grønnsaken
NYTTÅRSMENY FORRETT. Rypebryst med fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré. Forrett. Nyttårsaften er rett rundt hjørnet, og for de som planlegger nyttårsmenyer har jeg her et godt alternativ til kalkunen
Denne forretten synes jeg er så god, og den serverer jeg ofte om vi har gjester. Salt og pepper. Skjær baguetten i tynne skiver og legg dem på en stekeplate med bakepapir
Om du skal ha artisjokk til forrett så er det pent (på tallerken) og ganske passe å ha én til hver. Så herlig å kunne sitte å se på solen over vannet, båter og ferjer som kjører forbi og bare nyte av den norske sommeren
Og på denne måten kan man få fin forrett en helt vanlig onsdag. Jeg kommer ofte over fersk landkylling til halv pris,og når det er saftige bryst av stangekylling,klarer jeg ikke ofte å motstå det
Den egner seg som forrett eller på koldtbordet. (Det går an å dryppe noen dråper god olivenolje over hver skive, men da må det være kaldpresset og god olje
En enkel og god forrett eller lunsjrett er denne her med asparges og skinke, her kan du faktisk bruke både spekeskinke eller røkt kokt skinke, bare det er en skinke med litt smak, asparges er jo nydelig, men den krever litt tilbehør med smak skal den liksom komme til sin rett
Det enkle er ofte det beste, men om denne lile tallerkenen med små godsaker er det beste kan sikkert diskuteres, men en enkel og smakfull forrett er det i hvertfall
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.