Konjakk, forrett og hovedrett.
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten
  • 1,5 kg Laksefilet med skinn
  • 60 g sukker
  • 60 g salt
  • 1 dl Braastad XO Contemporary Vol. 2
  • 4 ss Finrevet sitronskall
  • 2 ss timian
  •  
  • Hollandaisesaus
  • 2 stk sjalottløk
  • 2 stk laurbærblad
  • 10 stk hel sort pepper
  • 1 dl Braastad XO Contemporary Vol. 2
  • 1/2 dl hvitvineddik
  • 4 stk eggeplommer
  • 250 gr varmt klaret smør
  • Saft av en ½ sitron.
  •  
  • Konjakk- og peppersaus
  • 2 ss sjalottløk (finhakket)
  • 2 ts syltet grønn pepper (hakket)
  • 1 ts smør
  • 100 ml hvitvin
  • 50 ml Braastad XO Contemporary Vol. 2
  • 1 ts honning
  • 50 ml kremfløte (hvis ønskelig)
  • 200 ml demi glace
  • 1 ss ristet svart pepper
  •  
  • Løkkopper
  • 10 stk små gule edelløk
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ss usaltet smør
  • 1 ts sukker
  • 2 ss Braastad XO Contemporary Vol. 2

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.