Grillet kongekrabbe serveres med toast og limemajones. Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
H. v. i. s. d. u. –. o. m. e. g. f. å. r. n. b. ø. t. l. a. p. (. h. ). ,. j. N. k. F. 1. D. S. T. /. y. 2. M. K. B. L. U. R. G. c. V. 0. 6. -. E. 3. A. w. t g
I denne retten har jeg gratinert kongekrabbemed blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
Ravioli, fylt med oksehaleragu, servert i en klar buljongDette er en veldig god hovedrett som tilfredsstiller alle krav til synergisk umami og jeg skal forte meg å lage den om igjen
du kan lage lasagne, spaghetti med kjøttsaus, raviolimed uendelige fyllmuligheter og hvis du kjøper ekstrautstyr til pastamaskinen så kan du lage fusilli, macaroni, tagliatelle, farfalle og mye mer
Server med godt brød og aioli. Hvis du – som meg – får en bøtte med disse levert gratis på døre (det er helt sant), bør du ha en plan for hvordan du tilbereder de på best mulig måte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.