Smør røren ut i ei langpanne kledd med bakepapir - jeg bruker rn slikkepott til å spre røren med. Stek med ovndøren lukket i 35 minutter. Stek med ovndøren på gløtt i nye 35 minutter- jeg setter skaftet på ei tresleiv imellom, ellers bli min ovn for åpen
Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten egg og melk. Blir sprø og god og serveres lunken med is eller annet etter ønske
Skrell eggene og del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
Nytes med ønsket pålegg. Dekk to stekeplater med bakepapir. Når deigen er ferdig fordeler du den på begge brettene og smører utover til en tynn jevn deig
Deles med pizzaskjærer før steking. Dette er opprinnelig en oppskrift jeg fikk av en studievenninne, men kominert med et salttips fra en kollega, et Farristips plukket opp i 4-stjerners middag og litt egne erfaringer
Ta brettene ut og skjær knekkebrødene i biter med en pizzaskjærer. Jeg vet at det er mange av dere som også liker å ha pålegget på disse sprø godsakene, og det er jo så enkelt å lage selv
Kan også legge et bakepapir eller aluminiumsfolie på toppen. Hjemmelagde knekkebrød må nesten være det beste som finnes, og idag er de toppet med gresskarkjerner som ble ekstra godt
Du kan tilsette eller bytte ut en ingrediens med finhakkede nøtter eller kokos. 5 minutter ta brettet ut av ovnen og lag ruter med en skarp kniv eller et pizzahjul og sett brettet inn i ovnen igjen, og stek videre i ca
Rør sammen med slikkepott. En liten porsjon med ca 16 knekkebrød. 2 egg. Stek på 150 grader, ta brettet ut etter 10 min og rut det opp med en pizzaskjærer slik at du lett kan dele de etter de er ferdige. En liten porsjon med ca 16 knekkebrød. 2 egg 1 ts salt
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Her kan man bytte ut alle flakene med havregryn. Og start mandagskvelden med gode sunne knekkebrød. Lenge siden jeg har laget knekkebrød,det er jo så godt
Disse knekkebrødene er med chiafrø som gjør de ekstra sunne og gode. Hell den våte røren over på smurt (med nøytral matolje) bakepapir og stryk utover med feks en slikkepott, Det skal være et tynt lag (så tynt som du liker knekkebrødene)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.