Har du rabarbra i hagen, så benytt deg av de friske, saftige og syrlige stilkene i oppskrifter. Hjemmelaget smuldrepai med rabarbra er enklere enn du tror
Det er jo veldig enkelt å lage knekkebrød selv, og når du først har blitt vant til disse sprø tynne godsakene så er det vanskelig å begynne med kjøpeknekkebrød igjen
Oppskrift knasendesprø og luftige lavkarbo knekkebrød. De er florlette, sprø og super-lette å tygge (som en mix av ostepop og riskake) i motsetning til de fleste knekkebrød av frø og nøtter som jeg har smakt
De ble knasendesprøe og lekre disse knekkebrødene, masse godt å tygge på, godt bare å spise som en kjeks, men kjempegodt med ost, eller med smøreost og en eplebit
Disse er enkle å lage slik at barna kan være med på dette, og de er knasende gode. God jul. Dette er et godt alternativ til de tørre julekakene (sorry om jeg kødder med tradisjonene nå) som verserer rundt om kring i de tusen hjem
#frokost #lunsj #knekkebrød #fodmap #lavfodmap #magevennlig #glutenfri #laktosefri #sunt. Ingredienser 2 dl frø (sesamfrø, solsikkefrø, linfrø) 2 dl kjerner (solsikkekjerner, gresskarkjerner) 1 dl grovhakkede nøtter (valnøtter, hasselnøtter) 2 dl havregryn 1 dl mel (gjerne spelt om du tåler det, eller en glutenfri variant) En klype salt Ca 3,5 dl vann
Jeg håper inderlig at dette ikke ble mitt siste måltid med Scampi. Det smaker jo så godt, men scampien har etter hvert fått samme rykte her hjemme som vår hjemlige oppdrettslaks i utlandet
Der jeg ellers vanligvis hiver på litt bacon (joda det er alltid digg det) så valgte jeg her å sprøsteke litt potetstaver for å få litt knas til suppen
Tilsett blåskjell, noen med skall og noen uten. Blåskjell er en billig og fin råvare, her får du selskapsmat nesten gratis og så er blåskjell noe av det beste jeg vet
Tante Bs Krumkaker er deilig sprø og gode og hun har i alle år så lenge jeg har vært i familien laget krumkaker til oss og det er veldig snilt av henne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.