Det er Mamma sin oppskrift og en av mine absolutte favoritter og et must i advents og juletiden. - Fortsett til hele deigen er blitt nydelige konfekter
Det tar tid å få på knapper, denne jakka har vel vært ferdig siden i sommer. De artige Mikke Mus knappene, fant jeg (og kjøpte jeg) på bloggen Garnhimmelen
Ha eggene i smørblandingen, og tilsett littoglitt av melblandingen. Disse er kjempeenkle å slenge i sammen, og du kan bytte ut sjokoladebitene med hva du måtte ønske
Tok litt tid med monteringen, men det var kjekt og spennende også. Ble visst en bloggepause her gitt. Det ble jo litt løsere men ingen tråder løsnet eller raknet så da var jeg trygg på at dette kunne funke
Og mest fordi jeg er ferdig med kaunikofta (mangler å sy på knapper), og ikke har fått garnet jeg har bestilt for å få gjort ferdig nancykofta jeg holder på med enda, og har strikket opp garnet jeg hadde kjøpt til ørevarmerene er jeg i gang med kjøkkenkluter igjen
Bryststykket blir gjerne litt tørt, og det vil vi jo ikke ha noe av. Så får du heller slenge inn litt fersk eller syltet chili om du vil ha det litt sterkere
Kaken er nesten svart inni… Kaken har blitt til fordi jeg har en brud som elsker mørk sjokoladekake med kaffe… Hun har smakt på en del av det jeg har laget, men har hele tiden ville hatt sterkere og mørkere smak
Unngå de som har fått rynker og de som er blitt skadet – de har ofte mørke, udelikate flekker inni. Den er imam bayıldıs kjøttfylte venn, men i motsetning til imamen, som serveres i mange forskjellige former, er litt av poenget med denne retten at auberginen skal være hel, åpnet som en baguett – derav navnet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.