Knus kjeksen (de er lette å knuse med hendene) og smelt smøret. Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Skjær tomater og squasj i skiver og legg lagvis tomater i bunnen på en lasagneform (husk å krydre mellom lagene), hvitost oppå og squasj, et lag til med hvitost og tomater og tilslutt toppe med hvitost i skiver over det hele
Klissete kokoskake med mørk og hvit sjokolade. Som dere jo vet elsker jeg kokos, og jeg har lenge hatt lyst til å lage en seig kokoskake som minner litt om kokosmakron, bare mer klisseteog ennå bedre
Med andre ord, man bør ikke stresse over hva man putter i seg i julen, man bør ikke telle kalorier - heller nyte julens gode smaker og være takknemmelig
Ta noen tak med en tresleiv i den ferdig gjærede deigen, og ha i litt mer mel (det du sparte). Ta noen tak med en tresleiv i den ferdig gjærede deigen, og ha i litt mer mel
I tillegg til at det ikke lenger var et problem med ledige kjølige rom fant jeg også denne nettsia. Bland så sammen alt krydder ( bortsett fra den ekstra ss med pepper), sukker, salt og hvitløk til en god masse
Kjempeenkelt, tidbesparende og man slipper å rydde opp bananskall etter barna og irritere seg over at de ikke setter posen med bær tilbake i fryseren etter bruk, så alt tiner
- Jeg startet på konkurransediett mot NM, spiste allikevel litt iskrem, hadde joggeturermed Lill A, og lagde sitronmuffins og burgere i alle slags varianter
Surdeigstrenden er fascinerende og sympatisk med tanke på at det er naturens egen gjær man bruker, og man lærer seg å lage brød uten å være avhengig av butikkjøpt gjær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.