Derfor måtte jeg finne en umamirik rett å lage der ramsløken (allium ursinum) kan komme til sin rett og det ble klippfiskgratengmed rause mengder ramsløk
Du trenger egentlig ikke å å ha noe til denne klippfiskgratengen da det må sies å være et fullverdig måltid med fisk, poteter, grønnsaker og saus, men klipp gjerne litt frisk persille og kvern pepper over ved servering
Jeg er veldig glad i tradisjonell bacalao med løk, tomater, klippfisk og poteter. Det er noe av det beste jeg får, så da er det ikke lett å finne nye oppskrifter med klippfisk, men nå har jeg omsider funnet en god oppskrift
Vi har prøvd oss på en grateng med masse hvitløk, og borettaneløk fra Holm Gård, uten at jeg helt har forstått hvorfor de staver denne italienske løken borretane istedenfor borettane
Lag en liten ball av aluminiumsfolie og legg den midt under ribba så fettet renner bort og ribba blir sprøHa et glass vann i langpanna og dekk med aluminiumsfolie, pass på at det blir helt tett
Klippfisk er en av våre aller beste råvarer og med langsom utvanning, blir den enda bedre. Hakk løken i halve ringer og fres den sakte i stekepanne med olivenolje sammen med laurbærbladene til den er myk og blank og begynner å bli gul
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.