1 kg hvetemel. 1 kg hvetemel. Jeg vil at brødet jeg spiser til daglig skal inneholde så mye fiber som mulig, og selv om noen forsøk på grove brød blir heller mislykkede, så hender det at resultatet blir riktig så bra også, slik som med disse, halvgrove
Mel er mel, eller. Med få produsenter og begrenset utvalg er det er fort gjort å tenke at mel er mel. Fordelene med økologisk mel fra steder som Holli er først og fremst at kornet ikke er «avlet» frem i laboratorier for å makse motstandsdyktighet og størrelse på avlinger, men inneholder i stedet et høyere næringsinnhold enn typisk «industrikorn»
De er lavFODMAP, lavkarbo, glutenfrie og i tillegg superlette å lage. Første gang jeg satte tennene i et av polarbrødene, tenkte jeg at det var seigt, omelettaktig og lite godt, men etter noen tygg og med riktig pålegg ble de raskt en favoritt
Å lage sveler uten kombinasjonen hvetemel, melk og smør er ikke bare bare. Jeg lagde lavkarbo sveler i Januar i fjor, men da brukte jeg gluten for å få luftige sveler
Supre sprø knekkebrød utenmel. 2 dl glutenfrie havregryn. 2 dl glutenfrie havregryn. Jeg gikk ut i fra min andre knekkebrødoppskrift og gjorde noen endringer
Dette er en blogg som tar for seg enkel og sunn mat, som tar liten tid å lage, uten masse dyre eller rare produkter, som gjør hverdagen litt lettere for folk flest
De skal bare grov hakkes - ikke kjøres til mel. 450 gram lettkokt havregryn (evt glutenfritt) 50 gram gresskarfrø 50 gram solsikke kjerner 50 gram linfrø og chiafrø 1 ts salt 1 liter kokt vann Slik gjør du
-)Siden vi fikk besøk av søster J og vakre Lukas, måtte jeg jo prøve ut det nye sesam-melet. Det beste er jo å bruke det til baking, spesielt snickerskarameller
Hei hei. Har dere det bra. Jeg er på besøk hos stefaren min på Senja der jeg sitter inne i regnværet og prøver å pløye igjennom fagstoff til eksamen om noen uker
#sjokolade #kake #dessert #rå #sukkerfri #glutenfri #eggefri #melkefri #mat #kos. Som overskriften sier er den fri for sukker, mel, egg og melk, så denne kan spises av de som har ulike allergier også
Uten sammenligning, forøvrig, såklart. Når du står der med perfekte sukkerfrie peanøttbrownies i den ene hånda, og perfekt sukkerfri karamellsaus i den andre, da er det faktisk ganske åpenbart hva du blir nødt til å gjøre
Sett ovnen på 180 grader varmluft Smelt smør og sjokolade på lav varme Rør sammen egg, kakao, vanilje, søtning og salt Rør inn smør og sjokolade Ha røren i en vanlig brødform dekt med bakepapir Stekes i 25 minutter Avkjøl Produktene jeg har linket til over er fra Frem til 30/10 får du 15% på alle kjøp på soma
G. o. d. g. n. s. a. k. j. æ. r. e. l. I. å. v. f. i. t. p. u. b. h. ø. m. -. L. C. H. F. ´. y. D. ,. S. N. K. V. A. E. T. «. ». 2. 5. 0. 1. c. 4. 6. R. B. O. P. Y. <. 3. t G
Smuldre i smøret og tilsett melken. Bruk litt mel under så leiven ikke henger seg veldig fast til underlaget, selv om den både er lett å kjevle og lett å løsne fra bakebordet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.