Varm opp olje i gryte eller kjele på litt over middels varme og brun kjøttet godt rundt det hele. Rør i risen med en gaffel så den blir litt luftig, og legg maten opp på tallerkener
Smelt smør på ganske sterk varme i en stor gryte. Deilig kjøttgryte med mørkt øl, sopp, løk og bønner. Skru varmen på så lavt at det bare så vidt bobler litt i gryta
Dessuten blir gryta dobbelt så god oppvarmet dagen etter at den er laget, så om du skal ha gjester men ikke vil stå på kjøkkenet hele dagen kan du enkelt lage den dagen før
Det er en veldig lys farge på tomatsausen, men den blir fin og rød i pannen. Foretrekker friske tomater i en blender, istedenfor hakket tomater på boks
Ofte ble husmannskost skapt av at man bare hadde noen råvarer og satte de sammen på best mulig måte. Naturlig nok så er husmannskosten basert på de lokale tradisjonene og råvarene
I dag har vi vært oppe ved gapahuken å kosa oss med pinnebrød påbålet. Vi ble ikke helt enige hvilken smak på pinnebrødet vi ville ha så da måtte vi lage to typer
Trikset med slike wraps påbålet er smør. Ikke inni, men på utsiden. Stekes påbålet i noen minutter, helst på glørne til osten ha smeltet og kjøttet blitt varmet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.