Her er et fint alternativ til en kjøttfri middag som også er skikkelig snadder. Baktsøtpotet. Skyll bønnene godt og stek i olje med mais og bland inn krydderet
Når potetene er bakt ferdig avkjøler du de i et par minutter. Søtpoteten blir mye brukt i Sør-Amerika og seiler opp som en favoritt hos mange i Norge også
Så er det bare å fylle opp med godsakene. Søtpotet er blitt ganske populært i Norge de siste årene. Start med parmesan og avslutt med en dæsj rømme og litt bladpersille
Server med en god salat. Bakt potet er godt, men baktsøtpotet er bare helt fantastisk. Snitt søtpoteten på langs og press den forsiktig litt sammen og opp nedenifra slik at det deilige kjøttet blir presset opp
Bland innmaten i søtpotetene sammen med bacon og grønnsakene, og fyll potetskallet. De er fylt med bacon, sopp, paprika, vårløk og ost, og fungerer like bra til middag som til lunsj
Baktsøtpotet. Bakt sellerirot. Søtpotet har blitt veldig populært og med veldig god grunn. Skjær pølsen i terninger og stek de til de får fin fargeBland mais sammen med cottage cheese og smak til med chipotlesaus, sitron, salt og pepper
Så hva med å prøve baktsøtpotet en dag. Vask søtpotetene og prikk deler av oversiden med gaffel. Mat med lav glykemisk index tar lenger tid å fordøye, noe som er bra for å kontrollere appetitten
Jeg lagde også en ny dose med lavkarbo rundstykker. Dette er lørdagens dagbok, da hadde jeg karbodag så skeiet ut med en deilig syndig kokosbolle fra 7 Eleven
Mange har allerede innført fast kjøttfri mandag og det er bra. - Nøtteboller med indiske smaker. Av miljømessige årsaker burde alle ha en kjøttfridag i uka, helst flere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.