Kjøttbrød (meatloff)
Bentes Matblogg
Bentes Matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g kjøttdeig
  • 1 egg salt/pepper
  • 1 ss Natvigskrydder
  • 50 g raspet parmesan ost
  • 1-2 dl matfløte
  • 1/2-1 purre
  • 1 pk bacon
  • Bland alt sammen, bortsett fra purren og baconet godt sammen.
  • Skjær opp purren.
  • Lag et brød av kjøttdeigblandingen og legg i en brødform, lag en fordypning i brødet og legg i purren, ha deig over, så legges baconet over og under brødet.
  • Stekes midt i ovnen ved 210 gr i ca 50-60 minutter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.