Jeg serverer minekjøttbollermedpitabrød som er dyppet iolivenoljeogkoriander. Først har jeg krydder i en liten bolle og blander dette sammen medstrøkavring
Fri for gluten om det benyttes kjøttboller uten gluten ogcouscous erstattes med f. Fri for melk og egg om det benyttes kjøttboller som ikkeinneholder melk eller egg
Der fikkvi servert en kyllingogcouscousrettmed de samme uvante deilige krydderduftene, der vi satt på puter på gulvet og alle spiste fra det samme store fatet - medfingrene - på venstre hånd
Rull små kjøttboller ved hjelp av en fuktet skje og legg dem på stekebrett medbakepapir. Bland sammen kesam medlitt hakket/knust hvitløkog smak tilmed salt og pepper
Siden jeg ikke har tangine så brukte jeg jerngryten min ala Le Creuset. Jeg var på kafe medeivenninnei gårm og hjemme hos henne etterpå ogvi koste oss med ost og kjeks
Og kjekjøttet brukte jeg til en marokkansk-inspirert gryterett som ble ganske god. Nå har det nettopp igjen vært debatt om hvorvidtøkologisk er sunnere eller ei, men jeg velger å tro at et dyr som har fått naturlig mat ser bedre ut inni enn et som har levd på, si, soya, og som har fått plenty medmedisiner hele livet
Kjøttbollene lages ekstra store, og fylles med ost-de blirsaftigeog gode. Dette var en skikkeliginnertier-og en rett som kommer til å stå på menyen mange ganger framover
Krydrede kjøttboller proppfulle av smak og en lettvintog kremet currysaus med et litekick. Form runde, rustikke boller med en teskje og feks en iskremskjeog sett på stekebrettet
Minvariant er basert på en jeg har funnet i en litenmarokkansk kokebok og brukt i mange år. Denne salaten kan også serveres som en vegetarmiddag, toppet medlitt hot sauce og kanskje et speilegg
Begynn så med å steke først hvitløken, så løk og sopp puljevis. Jeg har tilbraktnøyaktig èn uke av mittlivi landet, og den uken levde jeg utelukkende på kebab ogkinamat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.