KJØTTIMØRKE. Oppskrift på en god gammel tradisjonsrik rett på bloggen i dag. Nå er retten kanskje i ferd med å gå litti glemmeboken, men den bør absolutt frem fra glemselen igjen, for dette er en kjempegod gryterett
april braker det løs for årets store mimrekonsert. Det blir gjensyn med gamle idoler og gamle minner. Minner handler mye om mat – og det er disseminnene jeg håper å kunne mane frem denne uken som en slags forberedelse til lørdagen
Jeg var så heldig og hadde en snill, god, men streng og bestemt bestemor, som bodde på Lørenskog ♥. Matminnene jeg husker best fra alle de gangene jeg var på besøk hos henne er
Denne uka hadde Pia og jeg mamma, pappa, farmor og bestefar på middag. Jeg hadde noe grytekjøtt jeg måtte bruke opp så jeg bestemte meg for å lage kjøttimørke, eller sosekjøtt som det også heter
Salt kjøtt og stappe har sinetradisjoner landet over. Lokale variasjoner gjør at noen steder brukes kun storfekjøtt, andre steder kun lamme- eller svinekjøtt, mens andre steder brukes alle tre ikombinasjon
I går kveld koste vi oss med nok en rett inspirert av Gordon Ramsays kokkekurs på Vox. Jeg er veldig glad for at jeg har begynt å følge med på dette kokkekurset, for itilleggtiloppskrifter, kommer han med gode og nyttigetips
Ferskt kjøtt og suppe er nydelig husmannskost,. som min mor lagde ett par ganger i året ♥. Jeg har fått servert det av svigermor noen ganger, men aldri laget det selv -av en eller annen grunn
Er du lei av tørre kjeks og småkaker. Da er dette oppskriften for deg. Disseamerikanskesjokoladecookieseneinneholderlite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke ikonsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.