I går delte jeg deres favoritter fra bloggens første år. Tomat- og valnøttsalat (Gavurdağ salatası). Alle disse er gjengangere på kjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året
Dette er superenkelt ogbillig å lage selv og helt naturligeingredienser. Du kan spare mye penger på å lage dette selv, og mange av ingrediensen har du allerede i kjøleskapet
Hvitt mandelsmør er litt mer jobb enn vanlig mandelmør, men det smaker også bedre. Jeg er stor fan av å lage nøttesmøret mitt hjemme og grunnene er ganske enkle
Sidensist har kjøkkenblittferdig, med unntak av littlistingog et par fronter vi manglet. Er kanskje ikke så mange som sitter å leser blogg så tidlig om morgenen, men når man er småbarnsforelder så må man blogge når det er tidtil det
Han invitererinn på et kjøkkenviikke kjenner så godt, med en naturlighetog raushet som gjør at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og begynne å lage tyrkisk mat og prøve ut nye kryddertyper
Aronia er i Øst-Europa også kjent ifolkemedisinen, men her i Norge er den mest kjent som prydbusk. I dette innlegget skal jeg fortelle om et bær som gir deg mer antioksidanter enn det du kan tro
Ha grovbakstmel, salt og tørrgjær i en bolle. Hvelv deigen over på et godt melet underlag. Tilsett kaldt vann og bland det lett sammen med en skje eller sleiv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.