aller best synes jeg det er å bruke til desserter, hjemmelaget konfekt, kaker og bakst. Jeghar fått lov til å teste flere av deres produkter (ikke den verste oppgaven jeghar fått
Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Da kan du vel tenke at jeg spisser ørene og strammer meg opp, både mentalt og fysisk
Er vokst opp med den type bakst, men aldri laget det selv - ikke før idag. Oppskriften var en telefon unna, og ingrediensene er jo stort sett det alle har i skapet, så da ble det kveitestomp som strandmat på oss i dag
Potetkaker eller lomper er trendy for tida harjeg en følelse av. Denne gangen ble det en forholdsvis stor porsjon fordi jeg hadde en del koka poteter stående
Jeg også for den del. Idag hadde jentene lyst på noe godt. ) Så da fant vi ut at vi skulle lage "Fekaker", en oppskrift vi fant i en hobbybok Emilia fikk til bursdagen i fjor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.