Ketsjup og skånsk sennep
NRK
NRK
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g solmodne eller hermetiske tomater
  • 1/2 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 160 g (ca. 1 dl) honning
  • 1/2 dl eddik (12 %)
  • 150 g (ca. 1 dl) tomatpuré
  • 1 ts salt
  • 3/4 dl gule sennepsfrø
  • 1/2 dl brune sennepsfrø
  • 1 1/2 dl vann
  • 1 ss finrevet pepperrot
  • 1 ts finrevet ingefær
  • 1 ts salt
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 3 ss honning
  • 1/2 dl solsikkeolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.