Jo da imporviserer man og lager herlig Gresk kebab. Hva gjør man når man står der, det er lørdag og kjøleskapet bare inneholder litt purre, paprika og kjøttdeig
Server med masse frisk salat ogtzatziki. Fant det igjen i oppskriftsboka vår og ble litt inspirert. Det smakte utrolig godt og ikke minst var det super enkelt å lage
Tzatziki brukes nok mest i Sør-Europa og Midtøsten, men har for lengst blitt vanlig her også. En favoritt til grillmat, koldtbord og salat - og veldig enkel å lage
Jeg er bare innom for å gi dere et kjapt og lekkert mat tips. kebab på spyd av asparges. Retten er dekorativ, og fin som forrett, middag eller grillmat
I tillegg lager jeg min tzatziki med silketofu, istedenfor naturell yoghurt. Basen lages gjerne av naturell yoghurt, revet agurk, hvitløk, salt og olivenolje
Hjemmelaget Tzatziki er veldig enkelt å lage selv og inneholder få ingredienser. Dette er en gresk/tyrkisk saus som smaker kjempe godt til salat, kjøtt, fugl og fisk og spesielt til grillmat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.