Jeg brukte og kjøttdeig, også her medkebabkrydder som jeg kjøpre på asiatisk butikk. Smaken var god på begge to, og den med bakepulver kan være fin å bruke til gyros e
Stekte kantareller med fløteIngredienser. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Når jeg er alene til middag gidder jeg ikke alltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikke like gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
The post Shish kebabmed tabouleh, hummus og hjemmelaget pita appeared first on. så derfor… Glem den usunne møkkakebaben på gatehjørnet, dra heller hjem og smell sammen dette
, og skjær dem i små terninger som kokes møre i smør i kjele med lokk. Grønnsakene kan også kokes møre i lettsaltet vann, moses og smakes til med smør og pepper
Spe med vann og la det småkoke under omrøring til all væske har fordampet. Rør så inn smør, og tilsett gressløk, løyrom og smak til med salt, pepper og sitronsaft
Pensle med BBQ saus om du ønsker det og server. kebab på spyd av asparges. Til kebaben. ♡ Kebab på aspargesspyd – Til 4 spyd trenger du. *egget kan sløyfes ved allergi, eller byttes med no-egg tilsvarende 1 egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.