Steinbit smaker ikke så mye i seg selv, så selve prikken over i’en var karrisausen. . Det er ikke så ofte vi har hvit fisk til middag, men da vi kom over denne oppskriften måtte vi prøve den
Indisk mat smaker utrolig godt og noe som jeg vil gjerne lage mer av på kjøkkenet. Indiske retter inneholder ulike type krydder som kan høres overveldende ut, men er du like glad i krydder som meg – er det verdt det
Dette tren du for å laga karrisaus. Fyr i grillen, og finn fram kyllinglåra. Kyllinglår er spesielt bra til å ha på grillen, fordi det ikkje tørkar ut på same måten som kyllingbrysta gjer når det blir varmebehandla
Jeg elsker karri. Og gnocchi. Og kylling. Så derfor måtte jeg blande de tre sammen. Og glad er jeg for det. Jeg laget gnocchi (raspeballer) av søtpotet tidligere i uken, og hadde de ferdig og klare i fryseren
Jeg fant et tilbehør og lagde en usedvanlig god karrisaus (dessverre skrev jeg ikke opp oppskrift. I den siste tid har jeg kokkelert endel asiatisk mat hjemme på kjøkkenet
Skjær løk, pastinakk, persillerot, sellerirot i terninger. Klipp fikenene i strimler. Skjær lammekjøttet i terninger, passe munnfuller, og brun det i stekepannen
Resultatet ble kylling i en slags karrisaus smaksatt med tomater, chili og cashewnøtter. Denne oppskriften er basert på en oppskrift på "Kylling i tomat- og yoghurtsaus" som jeg fant på tine
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.