Her har jeg en enkel oppskrift på en god karrigryte du raskt slenger sammen. Hva slags grønnsaker du ønsker å ha i kan du velge selv etter hva du liker best eller har i hus
Denne gryten er en super måte å få brukt opp rester av grønnsaker du har liggende. Den kan gjøres så sterk eller mild du selv ønsker og tar ikke lenger tid enn det tar å koke ris
Her vil jeg gjerne dele en deilig krydret karrigryte, perfekt til sure høstdager slik som denne. Akkurat nå sitter jeg på bussen hjem fra Drammen og utenfor er det snø i lufta og skikkelig sur vind
Med inspirasjon fra ModernistCuisine, Heston Blumenthal og Trine’s matblogg ble en veldig spennende variant av kremet jordskokksuppe kreert på kjøkkenet idag
Med trykkokeri hus trenger du ikke lenger sette av tre timertildamping av pinnekjøtt. Livet er for kort til å begrense inntaket av kanskje Norges beste signaturretttil én eneste middagi året
Denne utgaven er tilberedtitrykkoker, raskt og enkelt. Jeg har tidligere lagt ut Pinnekjøtt dampet på mandelpoteter, dampet på øl i Crock-Pot, Pinnekjøtt av lammebog og 'vanlig ' pinnekjøtt med vossakorv
Med trykkoker og slowcooker blir det masse kraft da all væsken bliri kjelen, Derfor bruker jeg mye mindre væske når jeg koker itrykkoker og 'vanlig' Crock-Pot enn i forhold tilvanlig kjele
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.