Jeg har prøvd å lage marsipanroser flere ganger, men stort sett ser det ut som noen har tråkket på rosen (og det kankanskje være fordi jeg har tråkket på den i frustrasjon over å ikkefå det til)
Jo lenger den får stå i ovnen, jo bedre blir den. I tillegg til å drive sin egen nettside med salgav gourmetmat, kokkelerer han på fritiden de lekreste retter
KOTELETTER ER JO IKKE AKKURAT TOPPEN AV SPENNENDE CUISINE. Tilsett buljongvannet, kok opp, avkjøl litt og bland alt i en hurtigmikser eller bruk stavmikser til du har en tykk mos
Det beste er å langtidskoke kjøtt med bein på lav varme for å trekke ut mest mulig godsaker fra beina og ikke varmebehandle kjøttet for lenge eller på for høy varme
det finnes likevel en del vanlige feil som kan gjøre at du ikkefår de resultatene du ønsker. kanskje lett å tenke at du vil få raskere og bedre resultater hvis du kutter
"Når jeg har gått fra kone krone, gamlefar'n, sju skrikerunger, fra mann brann, høne pøne, hane pane, og fra ande vande, så kan jeg vel gå fra deg, gåse våse," sa pannekaken, og trillet avsted igjen
Tenker at de som ikke er så vant med raw mat kan smake maten min, så får jeg høre hvordan de opplever raw mat- eventuelt hva de føler mangler av smaker osv
Skjær de forsiktig i to, men vær forsiktig så du ikkefår geléen til å kveltre eller dele seg. Man trenger selvsagt ikke være ti personer for å kunne lage dette, men om man er færre anbefaler jeg å bare skjære opp en liten del av gangen, og heller spre det ut over flere dager
Den som er syk på en fridag, er virkelig syk… I dag er en sånn dag hvor det ikke gjør noe om man suller rundt på treningssenteret i mange timer, det er en sånn dag hvor du kan trene akkurat når du vil og få masse ut av økta… Treningsfri i dag
Det var en hyggelig samtale men jeg pressiserte at gjærbakst var min store kamel som jeg ikke klarte og svelge og det var nok en av de tingene som var utslagsgivende for at jeg ikke gikk videre
Om kjøttet skal stå lenge i ovnen bør temperaturen være temmelig lav for at ikke større deler av kjøttet skal få en temperatur som gjør det grått og tørt
kalvelever og lammelever, eller kaninlever, som av mange regnes som verdens beste. Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.